Eerste grote jackpot van 2018 valt in Spanje en UK

Een Britse en Spaanse spelers hebben de eerste grote Euromillions jackpot van 2018 gewonnen. De jackpot liep vanaf  januari op tot grootste hoogte namelijk naar 177 miljoen euro. De trekking op vrijdag 23 februari bracht twee winnaars. De geluksgetallen waren 10, 17, 18, 28 en 47, met extra getallen 3 en 7. In België waren er 4 miljonairs bijgekomen aangezien er 4 geldprijzen zijn gevallen van 1 miljoen euro per stuk. In totaliteit vielen er 25 miljonair winnaars in Europa.

De eerste winnaar uit de UK won £ 155,5 miljoen. Deze persoon wil graag anoniem blijven. De andere winnaar, waarvan nog niet bekend is wie het is, heeft € 177 miljoen gewonnen.

Winnende nummers

De gelukkige winnaars uit het Verenigd Koninkrijk en Spanje hadden waarschijnlijk niet verwacht dat ze de EuroMillions Jackpot zouden winnen. De val van de Jackpot laat nogmaals zien hoeveel je wel niet kunt winnen in deze loterij. De winnende nummers van de trekking op 23 februari waren 10, 17, 18, 28 en 47. Daarmee win je nog niet de Jackpot. Je hebt namelijk ook de zogeheten Lucky Stars nodig, die dit keer 3 en 7 waren. Overigens waren de Jackpot winnaars niet de enige die een mooi geldbedrag op hun rekening mochten bijschrijven. Tijdens deze bijzondere trekking mochten maar liefst 4.7 miljoen mensen zich de winnaar noemen van een grote of kleine prijs!

Plaats een reactie