Speel Euromillions online

Speel EuroMillions en koop online een lot voor Europas grootste loterij met twee trekkingen die elke week plaatsvinden. Ontdek nu hoe je vanuit Nederland of België mee kan spelen met EuroMillions online. Je kan dus van nagenoeg ieder land loten online kopen. Je krijgt vervolgens een scan van het officiële lot. Deze wordt bewaakt in een kluis voor de veiligheid. Wanneer de jackpot valt krijgt u het officiële lot. De lotto agent die deze loten online verkoopt is al 12 jaar actief in de branche en kan dus wel als betrouwbaar worden erkend.

Hoe speel ik mee vanuit Nederland?

Wil je vanuit Nederland een lot kopen voor de Euromillions, ga dan naar:

  1. Kies uw cijfers / of kies optie dat computer cijfers kiest (SUPA-QP) Kies 5 getallen en 2 bonusgetallen.
  2. Vul uw gegevens in (naam, email, wachtwoord, land en telefoonnumer) Vink aan of uit of ze u mogen benaderen voor aanbiedingen/ promoties van loterijen
  3. Klik op ADD + SIGN-UP
  4. Bevestig je mailadres
  5. Betaal
  6. U ontvangt u tickets per mail
  7. Bekijk de uitslag

Als het je gelukt is om geluk te hebben met de EuroMillions trekking, zullen wij bij Giant Lottos je op de hoogte brengen van je winst en automatisch je Giant Lottos account crediteren met je winst!

Tot hoe laat kan ik nog meespelen met Euromillions op dinsdag en vrijdag?

Wil je voor de trekking op dinsdag of vrijdag nog een lot kopen. Dit kan via onze lotto agent Giantlotto. Je kan hier tot 2 uur voor de trekking nog een lot kopen via bovenstaande link.