Portugese M1lhão Euromillions

In 2004 startte ook Portugal met het organiseren van de Euromillions loterij. Telkens wanneer u een lijn met EuroMillions-nummers in Portugal koopt, ontvangt u een unieke code voor de wekelijkse M1lhão-trekking. Deze is inbegrepen in de kosten van een ticket van € 2,50.

Een winnende Euromillions M1lhão-code wordt willekeurig geselecteerd bij de trekking en als je het overeenkomende ticket hebt, win je als Portugese inwoner 1 miljoen euro!

Koop nu 2 loten voor slecht € 11 online via bovenstaande link

online formulier van portugese euromilliones

Extra bonusspel Euromillions M1lhão

Dit is een extra trekking die een Portugese speler gegarandeerd €1 miljoen oplevert. Deelnemen aan de M1LHÃO trekking voegt een extra laag van opwinding en een extra kans om te winnen toe, waardoor EuroMillions in Portugal een bijzonder aantrekkelijke optie is.

Elk EuroMillions-ticket in Portugal doet automatisch mee. Hier zijn de basisstappen om EuroMillions te spelen met de M1LHÃO functie.

  • Koop een ticket: U kunt een ticket kopen bij een erkende retailer of online via de website van Jogos Santa Casa
  • Nummers kiezen: Kies uw 5 hoofdgetallen en 2 Lucky Stars

Ontvang de M1LHÃO-code: Zodra je je ticket hebt gekocht, ontvang je automatisch een M1LHÃO-code. Deze code wordt afgedrukt op je ticket als je het in de winkel hebt gekocht of wordt online weergegeven als je het daar hebt gekocht.

Controleer de bonuscode

Controleer na de EuroMillions-trekking of je prijzen hebt gewonnen. Vergeet niet om ook de M1LHÃO code te controleren als deze vrijdag wordt getrokken. Als je wint, kun je je prijs claimen volgens de instructies van Jogos Santa Casa.

Feiten Portugese Euromilliones

  • Lid geworden: 8 oktober 2004
  • Jackpot overwinningen: 69 keer
  • Totaalaantal winnaars: 395.914.755
  • Laatste gewonnen jackpot: € 74.280.358 op 1 juni 2018
  • Grootste gewonnen jackpot: € 190.000.000 op vrijdag 24 oktober 2014