Over ons

EuroMillions, opgericht in 2004, is een loterijspel georganiseerd door 10 loterijen uit 9 Europese landen: België, Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Portugal, Ierland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg.

De website euroloterijnederland.nl is niet aangesloten of geassocieerd door een officiële exploitant van de EuroMillions loterij.

De informatie op dit blog is uitsluitend bedoeld voor gebruik door spelers en potentiële spelers van Euromillions loterij. Deze pagina’s zijn alleen voor informatieve doeleinden en zijn niet bedoeld om deelname aan de loterij of enige andere Europese loterij aan te moedigen. Bekijk voordat je iets gaat doen via onze adverteerders, wat de wetgeving is in het land van herkomst.

Oprichting Euromillions

Het spel werd op 8 oktober 2004 uitgebreid met België, Ierland, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal en Zwitserland (en Liechtenstein). De trekkingen vinden twee keer per week plaats op woensdag en vrijdag. EuroMillions is een loterij die elke dinsdag en vrijdag wordt gespeeld en nu wordt gespeeld in 9 loterijen of 12 landen (Andorra via de Spaanse loterij en Monaco via de Franse loterij). Met EuroMillions kun je waanzinnig rijk worden door de Jackpot te winnen, die kan gaan tussen 17 miljoen en 230 miljoen.