Groep spelen EuroMillions

Wil je graag deelnemen aan de Euromillions groepsspelen of syndicaat spelen en daarmee je winkans in deze Europese loterij vergroten. Vanaf heden is het mogelijk om met een grote groep personen collectief een groot aantal loten in te kopen. Je maakt hiermee meer kans op de jackpot van de Euromillions, die altijd minimaal 15 miljoen euro is.

Hoe speel ik mee met een groep voor de Eurolotto?

  • Bezoek de site via bovenstaande link
  • Ga naar tabje lotto syndicate
  • Kies je aandelen vanaf € 1,50
  • Meld je aan en betaal
  • Veel succes gewenst!

Kies uw syndicaatsaandelen

  1. Van de 300 beschikbare aandelen, hoeveel aandelen wilt u?
  2. Hoeveel weken wilt u spelen met de door u gekozen syndicaat aandelen?

Wat is groepsspelen ofwel syndicate Groepen bij de Euromillions?

In tegenstelling tot reguliere loterijtrekkingen, worden syndicaten niet als individuen gespeeld ze worden als een groep gespeeld. Dus in plaats van uw eigen loten te kopen en te spelen, deelt u de loten die u koopt voor EuroMillions-syndicaten en deelt u de winst! Syndicaat is namelijk een zelforganiserende groep individuen die gezamenlijk loten gaat kopen om de kans van winnen te vergroten.

Hoe gaat het groepsspelen in zijn werk?

Elke week koopt uw ​​EuroMillions-syndicaat 30 loten voor de wekelijkse trekking – 15 voor de dinsdagtrekking en 15 voor de vrijdagtrekking. Deze loten worden vervolgens verdeeld in 10 loten voor een totaal van 300 loten die gewonnen kunnen worden in 2 wekelijkse trekkingen (150 per trekking). U hoeft alleen maar te beslissen hoeveel aandelen u wilt kopen, en als uw trekking die week resulteert in een prijs, wordt u betaald in verhouding tot het aantal gekochte aandelen. Dus hoe meer aandelen u koopt en hoe meer weken u speelt, hoe meer nullen u binnen de kortste keren op uw bankrekening zult vinden!

(klik vervolgens op het tabje: groepsspel of bundel)

Voorbeeld van groepsspelen euromillions

Hoe werkt groepsspelen bij de Euromillions loterij?

Meld je aan bij groepsspelen via bovenstaande link en volg vervolgens bovenstaande stappen.

Wat kost groep spelen bij de Euromillions?

De kosten voor 1 rij zijn 1,50 per aandeel. Succes!