Eurodreams loterij nieuw in 2023

Euromillions presenteert een nieuwe loterij genaamd Eurodreams, die dromen werkelijkheid gaat maken.

Elke maandag en elke donderdag kunt u bij deze loterij kans maken om de rest van uw leven € 20.000,- per maand verdienen. Dit is het motto van Eurodreams. Deze loterij moet naast de Euromillions gehouden worden en komt niet ter verwarring. Het is daarom ook dat de opzet en trekkingsuitlslagen op andere dagen worden georganiseerd.

lot formulier eurodreams

Wat is Eurodreams loterij?

EuroDreams onderscheidt zich als een loterij die zich richt op een jonger publiek door prijzen aan te bieden in de vorm van maandelijkse of jaarlijkse lijfrentes, in tegenstelling tot een eenmalige grote jackpot. Dit concept maakt EuroDreams uniek en wordt niet gezien als een concurrent van Euromillions, aangezien de trekkingen op verschillende dagen plaatsvinden.

Speluitleg Eurodreams

Deelnemers kiezen zes getallen tussen 1 en 40 en een droomgetal tussen 1 en 5 voor €2,50 per spel. Met trekkingen op maandag en donderdag biedt EuroDreams twee kansen per week om te winnen. De prijsstructuur bestaat uit zes niveaus, waarbij de hoofdprijs – bij het correct raden van alle zes getallen plus het droomgetal – een maandelijkse uitkering van €20.000 voor 30 jaar is, wat neerkomt op een totaal van €7,2 miljoen. De tweede prijs, voor het correct raden van zes getallen zonder het droomgetal, biedt vijf jaar lang €2.000 per maand. Deze opzet combineert de spanning van een loterij met de zekerheid van langdurige financiële stabiliteit.

Prijzen samengevat

CategoriePrijsAantal Winnaars
Jackpot30 jaar, €20.000 per maandMaximaal 3
2de prijs5 jaar, €2.000 per maandMaximaal 12
3 (Derde prijs)2,13% van het prijzengeldNiet gespecificeerd
4de prijs34,24% van het prijzengeldNiet gespecificeerd
5de prijs63,63% van het prijzengeldNiet gespecificeerd
Laatste prijs2,50 euroNiet gespecificeerd
Prijzenoverzicht eurodreams

Kan ik online lot kopen voor Eurodreams

Op dit moment hebben wij nog niet de beschikking over deze loten. Indien dit veranderd dan informeren wij u tijdig.