Belgische winnaar van EuroMillions is na 10 weken nog niet gevonden

De speciale EuroMillions Miljonairs-trekking van 23 februari 2018 leverde vier Belgische winnaars op. Helaas is nog één van hen spoorloos. De Nationale Loterij is dan ook naarstig op zoek naar deze laatste geluksvogel. Er is een oproep gedaan aan deze persoon om zich te melden samen met het originele, winnende lot.

De speciale trekking van EuroMillions bevatte een jackpot van 174 miljoen Euro, waarbij 25 personen uit de 9 deelnemende landen gegarandeerd 1 miljoen euro konden winnen tijdens de loterij. Bovendien was er de garantie dat de ‘My Bonus’-code tenminste één Belgische winnaar zou opleveren. Uiteindelijk werden het er vier. Eén winnaar van een miljoen ontbreekt nog steeds.

Wanneer je mogelijk deze winnaar bent, moet je er snel bij zijn. Winsten worden tot na 20 weken van de originele trekkingsdatum uitgekeerd, hierna is dit niet meer mogelijk. Tot en met zaterdag 14 juli 2018 kan de spoorloze winnaar zich nog melden om het miljoen te ontvangen. De winst wordt alleen uitgekeerd wanneer het originele speelticket getoond kan worden.

De Nationale Loterij voert al 82 jaren diverse trekkingsspellen uit. Hoewel je zou verwachten dat een prijs wel vaker niet is opgehaald, is het in de gehele historie nog maar twee keer voorgekomen dat een winnaar de prijs niet kwam claimen. De laatste keer dat dit gebeurde was in 2016, toen de winnaar van ruim 6 miljoen euro zijn/haar prijs nooit heeft geclaimd. Het is daarom de moeite waarde om toch nog een keer dat oude lot te checken.

Plaats een reactie