My Million Raffle Euromillions Frankrijk

EuroMillions is niet voor niets een populaire loterij in heel Europa. Frankrijk is wel de thuishaven van deze loterij aangezien de trekking van de Euromillions ook wekelijks plaatsvind in Parijs. Je hebt bij de Franse Euromillions verschillende mogelijkheden om een flink geldbedrag te winnen.

Een van de opties is bijvoorbeeld ‘My Million Raffle’ in Frankrijk. Een ‘raffle’ is een loterij competitie waarbij een grote groep mensen een ticket koopt met bepaalde nummers. Als deze overeenkomen met de nummers die verschijnen tijdens de loterijtrekking, winnen ze een prijs. Met de ‘My Million Raffle’ in Frankrijk heb je de kans om maar liefst een miljoen euro te winnen.

Koop nu 2 loten voor slecht € 11 online via bovenstaande link

EuroMillions in Frankrijk

EuroMillions Frankrijk zorgt wekelijks voor heel wat zenuwen. Het heeft een Jackpot die minimaal 17 miljoen euro waard is, dus je kunt binnen een klap miljonair worden. Nadat de Jackpot niet is gevallen stijgt het elke week een beetje meer. De Jackpot kan oplopen tot maar liefst 190 miljoen euro. Voor een mooie prijs heeft je ticket minstens twee goede nummers nodig. Je wint de Jackpot als alle nummers en de twee bonus nummers (de Lucky Stars) kloppen. Wie weet komt die droom binnenkort uit!

Word jij de nieuwe EuroMillions winnaar?
De EuroMillions loterij heeft al heel wat winnaars opgeleverd. Hun leven is dankzij een trekking compleet veranderd. Wie weet kunnen er binnenkort hoop Franse winnaars aan het rijtje worden toegevoegd. Iedere Franse deelnemer krijgt op zijn of haar ticket een unieke code die automatisch wordt gegenereerd. Op de dag van de trekking wordt er een code uitgekozen. Wie de juiste code heeft mag zichzelf voortaan miljonair noemen, zelfs als hij of zij niet de juiste EuroMillions nummers heeft! Dankzij ‘My Million Raffle’ worden er wereldwijd waarschijnlijk 25 deelnemers miljonair. Om deze extra optie speciaal te laten blijven wordt het echter niet wekelijks georganiseerd. De extra trekking vindt een paar keer per jaar plaats. Hou dus goed in de gaten wanneer het plaatsvindt.

  • Frankrijk
  • Lid geworden: 7 februari 2004
  • Jackpot gewonnen: 88 keer
  • Totaalaantal winnaars: 628.945.338
  • Laatste gewonnen jackpot: € 36.158.964 – 19 juni 2018
  • Grootste gewonnen jackpot: € 169.837.010 – di 13 november 2012

Eén Franse speler wint gegarandeerd € 1 miljoen bij elke trekking dankzij de aanvullende My Million-game. U ontvangt één gratis toegang tot My Million met elke regel EuroMillions-nummers, waarbij de kosten van een enkele play-set € 2,50 bedragen. Je kunt Etoile + ook toevoegen aan je ticket voor een kleine extra vergoeding, waardoor je extra manieren hebt om te winnen en de waarde van niet-jackpotprijzen kunt verhogen.

Hoe kun je de Franse My Million Raffle  winnen?

Voor de EuroMillions dien je als deelnemer vijf nummers uit een rangschikking van 1 tot 50 en twee extra nummers genaamd ‘Lucky Stars’ te kiezen. De Lucky Stars worden gekozen uit 1 tot en met 12. Hopelijk brengen deze sterren je geluk. Je kunt op twee manieren winnen. Stel je voor dat je geen enkel standaard nummer goed hebt. Gelukkig win je alsnog een mooie prijs wanneer je een of twee Lucky Stars goed hebt.

Hoe kun je op jouw tickets besparen?
Misschien ben je van plan om meerdere keren mee te doen aan de EuroMillions loterij. Je kunt flink besparen op de kosten door een zogeheten ‘multi-draw’ voor de EuroMillions Loterij en ‘My Million’ aan te schaffen. Dit houdt in dat je een pakket koopt voor 5,10,25 of 52 trekkingen. Ben je zo enthousiast dat je iedere week wilt deelnemen aan de loterij trekking? Kies dan voor een abonnement, want dit levert je flinke korting op. Zo ontvang je het tiende ticket altijd gratis. Dat scheelt!

Tickets in de Franse winkel of online kopen

Tickets voor EuroMillions zijn zowel in de gewone winkel als online te koop. Soms is het handig om vanuit huis je tickets aan te schaffen. In dat geval dien je even naar de website van theLotter te surfen. Het biedt je een aantal voordelen die je in de winkel niet hebt. Zo krijg je een speciaal account waarop alle winsten die je maakt worden gestort. Het maximum bedrag is 2500 dollar, ongeveer 2083 euro. Boven dat bedrag moet je naar de winkel in Frankrijk zelf om je prijs te claimen. Zelfs als je niet in Frankrijk woont is de 2500 euro of meer het waard om een reisje te maken! Wees niet bang dat je de uitslag van de loterij mist. Deze staat namelijk altijd vermeldt op de website van theLotter. Bovendien krijg je voortaan altijd een melding wanneer je iets gewonnen hebt in de loterij.

EuroMillions trekking in Parijs

De trekking van de EuroMillions loterij is altijd een spannend moment. Het vindt plaats op dinsdag en vrijdag om 20.45 uur. Wees er op tijd bij met het kopen van een ticket voor dinsdag of vrijdag. De verkoop eindigt namelijk een paar uur voor de trekking. Een EuroMillions is gelukkig niet ontzettend duur. De minimale inzet is 2,50 euro voor een EuroMillions ticket.

Maak extra kans met de My Million Raffle
De Franse organisatie heeft kort geleden iets nieuws bedacht, namelijk ‘My Million Raffle’. Het is een extra loterij die iedere week wordt georganiseerd. Je kunt er maar liefst 1 miljoen euro mee verdienen, wat een deelname zeker de moeite waard maakt. Bovendien is het niet moeilijk om mee te doen. Tijdens het kopen van een loterij ticket voor EuroMillions betaal je bovenop de standaard prijs een extra bedrag om mee te doen aan ‘My Million Raffle’.