Euromillions winnaar Adrian Bayford’s wordt weer getroffen door drama

De 13-jarige zoon van de Britse EuroMillions-winnaar Adrian Bayford is vorige week zwaargewond geraakt bij een quad ongeval. De politie werden opgeroepen om naar Adrian Bayford’s landgoed te gaan na de quad fiets ongeval van zijn zoon.

De zoon Cameron van 13 jaar reed op een krachtige quad toen hij wordt begrepen te zijn geweest in een botsing met een auto wordt bestuurd door zijn 15-jarige zus Aimee.

Hij stond toe dat zijn zoon en dochter met die voertuigen over het landgoed reden. Zijn dochter is te jong om op de openbare weg te rijden, maar omdat het een privé-landgoed is, had ze geen rijbewijs nodig.

De kinderen stonden onder zijn toezicht omdat ze bij hem waren terwijl hun moeder in Schotland was.

De quad was door Adrian gekocht zodat hij over het landgoed kon rijden. Het was een van de ‘jongensspeeltjes’ die hij kocht na zijn grote overwinning.

Bayford en zijn vrouw werden Groot-Brittannië’s grootste loterij winnaars ooit toen ze schepte de 148 miljoen pond Euro miljoenen jackpot negen jaar geleden. Nadien werd hun leven alleen maar erger.

Binnen een jaar eindigde hun huwelijk en Gilliam verhuisde terug naar Schotland met haar half deel van de winst, waar ze een vastgoedbedrijf begon.

Je kunt wel stellen dat hun leven niet beter is geworden na deze miljoenenwinst.

Plaats een reactie