Man uit België wint EuroMillions jackpot in rang 2

Een volwassen man uit de Belgische provincie Namen heeft bij EuroMillions een bedrag gewonnen van bijna een miljoen euro. De winnaar speelde mee met EuroMillions via het online platform e-lotto.be, de officiële website van de Belgische Nationale Loterij.

Nieuwe woning en reizen

De man won op 9 februari de rang 2 jackpot van EuroMillions, wat hem een bedrag opleverde van bijna 935 duizend euro. Toen de speler erachter kwam dat hij de Belgische winnaar was hij door het dolle heen. De man is horecaondernemer en heeft door de afgelopen tijd een zwaar jaar achter de rug gehad. Door deze winst kan de speler nu eindelijk zijn eigen ding doen en is hij blij dat hij niet meer voor andere mensen hoeft te werken.

De winnaar weet ook al meteen wat hij met het prijzengeld gaat doen. Als eerste gaat hij het geld gebruiken voor een nieuw huis en een andere auto. Bovendien droomt de man er al lang van om op vakantie te kunnen naar een tropisch oord, zodra dit weer mogelijk is. Tot slot geeft de winnaar uit Namen aan een deel van het geld opzij te zetten voor later.

Abonnement speler

De winnaar is een trouwe speler van EuroMillions en doet al 25 jaar mee met de loterij. Hierdoor zat hij al bij de eerste trekking van het spel. De man speelt naar eigen zeggen één keer per week mee via de nabijgelegen kiosk en online. Ondanks de immense winst geeft de man aan nog steeds door te blijven spelen met de loterij.

Plaats een reactie