Vlaamse winnaar EuroMillions meldt zich twee weken later door vakantie

Op 31 augustus jl. won een Belgische speler van EuroMillions de jackpot. Na een lange zoektocht heeft de winnaar zich na twee weken gemeld op het kantoor van Nationale Loterij, waar EuroMillions in België onder valt, met het winnende loterijformulier. De speler is nu ruim 21 miljoen euro rijker.

Nog niet gecontroleerd

De jackpot was bij deze trekking gevallen op de getallen 5, 13, 17, 32 en 43, met stergetallen 2 en 10. Samen met twee andere Europese spelers had de Belg alle getallen correct voorspeld en mag hierdoor de jackpot van 63 miljoen verdelen.

Als reden waarom de speler zo lang heeft gewacht geeft de Belg aan dat hij nog samen met zijn partner op vakantie was, en hierdoor niet de uitslag had gecontroleerd.

Nog geen plannen

In een interview geeft de winnaar aan nog geen concrete plannen te hebben voor het gewonnen geld. Het koppel moet nog even bijkomen van dit alles en alles laten bezinken. Wel geeft het koppel aan zo gematigd mogelijk van het geld te genieten.

Het koppel is de 35ste Belgische winnaar van EuroMillions, sinds het spel in 2004 is opgericht. Om privacy redenen maakt de loterij nooit de identiteit van de winnaars bekend.

Plaats een reactie