Brit wint Euromillions jackpot van 171 miljoen Pond

Britse winnaar claimt £ 171 miljoen EuroMillions jackpot tijdens de trekking van september. De kaarthouder werd de op twee na grootste loterijwinnaar in de Britse geschiedenis.

Camelot kondigde aan dat iemand een kaartje had gekocht voor de EuroMillions-trekking van vrijdag en de jackpot van $ 171 miljoen had opgeëist.

Reactie Britse Camelot lottery

Andy, senior adviseur voor winnaars bij Camelot, zei dat de kaarthouder van het Britse EuroMillions-ticket met de op twee na grootste overwinning ooit zijn prijs opeist. Hij ging verder met te zeggen dat Camelot de kaarthouder graag ondersteunt en hen helpt te genieten van levensveranderende overwinningen.

Winnaars beslissen of ze hun overwinning openbaar maken zodra ze hun ticket hebben gevalideerd en hun prijzengeld hebben ontvangen.

Veel UK winnaars in 2022

Op 19 juli beleefde het VK zijn grootste jackpotwinst van EuroMillions tot nu toe. Het winnende bedrag was £ 195 miljoen, dat de volgende dag werd opgeëist door een anonieme winnaar. Dit is de zesde jackpotwinst voor het VK dit jaar; alle zes overwinningen werden voltooid door Britse burgers.

Joe en Jessica Thwaite haalden op 10 mei 184 miljoen euro.

Op 2 september wonnen anonieme kaarthouders $ 117 miljoen. In februari won een andere anonieme tickethouder $ 119 miljoen. Een andere anonieme kaarthouder won op 10 juni $ 55 miljoen.

Eerder hadden 15 Britse spelers jackpots gewonnen van meer dan $ 100 miljoen. De EuroMillions-trekking wordt twee keer per week gehouden op dinsdag en vrijdag; het wordt gespeeld in negen Europese landen.

Plaats een reactie