Austria Euromillions

Österreichische Lotterien is de organisatie achter EuroMillions in Oostenrijk. Ze bieden ook andere games en combinaties aan naast de reguliere EuroMillions-tickets. De Euromillions is ook verbonden aan Oosterijk samen met diverse andere Europese landen.

Koop nu 2 loten voor slecht € 11 online via bovenstaande link

Oostenrijks extra Bonus

Bij elke EuroMillions trekking kun je een extra prijs van 100.000 euro winnen, exclusief in Oostenrijk – de AustriaBonus! Elke pick wordt automatisch ingevoerd. Het extra bonusspel is genaamd Joker +

Markeer vijf getallen van 1 tot 50 in het bovenste getalvak en 2 getallen van 1 tot 12 in de onderste sterrencirkel. En je bent klaar. In Oostenrijk kost een plectrum 2,50 euro.

EuroMillions Plus: Voor €1 extra kun je ervoor kiezen om het “EuroMillions Plus” spel te spelen. In deze extra trekking gebruik je dezelfde 5 hoofdgetallen om tot €500.000 te winnen. Er zijn geen Lucky Star nummers in dit spel.

Loterij alleen in Ierland: Elk EuroMillions-ticket dat in Ierland wordt gekocht, doet ook mee aan een “Ireland Only Raffle” voor een kans om €5.000 te winnen. Bij speciale gelegenheden kunnen extra loterijen worden gehouden voor nog grotere prijzen.

Feiten Euromillions Oostenrijk

  • Lid geworden: 8 oktober 2004
  • Jackpot gewonnen: 16 keer
  • Totaalaantal winnaars: 122.098.857
  • Laatste gewonnen jackpot: € 45,447,459 – 4 september 2018
  • Grootste gewonnen jackpot: € 240.000.000 – december 2023

Oostenrijk heeft de laagste prijs per lot (€ 2,20) en de langste claimperiode (drie jaar) van elk deelnemend land. Je kunt ook met de Joker spelen tegen een kleine meerprijs, waarbij je zes cijfers krijgt van 0 tot 9 en prijzen kunt winnen voor het matchen van de nummers in dezelfde volgorde waarin ze zijn getrokken.

Euromillions Oostenrijk

EuroMillions in Oostenrijk heeft een jackpot die start met een waarde van € 17.000.000 en een jackpot van € 240.000.000, waardoor het een van ’s werelds populairste loterijspellen is! Elke speler die alle vijf reguliere nummers goed heeft, evenals beide Lucky Stars die worden geselecteerd op de trekking van dinsdag of vrijdag, hebben recht op hun aandeel in de miljoenenprijs.

Als je met een systematische vorm speelt, kun je meerdere keren en in meer dan één prijsdivisie op hetzelfde ticket winnen, wat leidt tot grotere verdiensten! Bovenop de jackpotprijs zijn er nog eens 12 tweede plaats prijzen in elke trekking!

Oostenrijks’ ÖsterreichBonus en andere loterijen

Wanneer u kaarten koopt voor EuroMillions Oostenrijk doe je automatisch mee met een aanvullende verloting, de Österreich Bonus. Deze extra verloting, alleen beschikbaar in Oostenrijk, kent een prijs van € 100.000 toe aan elke trekking.