Austria Euromillions

Österreichische Lotterien is de organisatie achter EuroMillions in Oostenrijk. Ze bieden ook andere games en combinaties aan naast de reguliere EuroMillions-tickets.

Koop nu 2 loten voor slecht € 11 online via bovenstaande link

Oostenrijks extra Bonus

Bij elke EuroMillions trekking kun je een extra prijs van 100.000 euro winnen, exclusief in Oostenrijk – de AustriaBonus! Elke pick wordt automatisch ingevoerd. Het extra bonusspel is genaamd Joker +

Markeer vijf getallen van 1 tot 50 in het bovenste getalvak en 2 getallen van 1 tot 12 in de onderste sterrencirkel. En je bent klaar. In Oostenrijk kost een plectrum 2,50 euro.

EuroMillions Plus: Voor €1 extra kun je ervoor kiezen om het “EuroMillions Plus” spel te spelen. In deze extra trekking gebruik je dezelfde 5 hoofdgetallen om tot €500.000 te winnen. Er zijn geen Lucky Star nummers in dit spel.

Loterij alleen in Ierland: Elk EuroMillions-ticket dat in Ierland wordt gekocht, doet ook mee aan een “Ireland Only Raffle” voor een kans om €5.000 te winnen. Bij speciale gelegenheden kunnen extra loterijen worden gehouden voor nog grotere prijzen.

Voordelen van deze Euromillions

  • Oostenrijk
  • Lid geworden: 8 oktober 2004
  • Jackpot gewonnen: 16 keer
  • Totaalaantal winnaars: 122.098.857
  • Laatste gewonnen jackpot: € 45,447,459 – 4 september 2018
  • Grootste gewonnen jackpot: € 100.000.000 – vrijdag 6 maart 2009

Oostenrijk heeft de laagste prijs per lot (€ 2,20) en de langste claimperiode (drie jaar) van elk deelnemend land. Je kunt ook met de Joker spelen tegen een kleine meerprijs, waarbij je zes cijfers krijgt van 0 tot 9 en prijzen kunt winnen voor het matchen van de nummers in dezelfde volgorde waarin ze zijn getrokken.

Euromillions Oostenrijk

EuroMillions in Oostenrijk heeft een jackpot die start met een waarde van € 17.000.000 en een jackpot van € 240.000.000, waardoor het een van ’s werelds populairste loterijspellen is! Elke speler die alle vijf reguliere nummers goed heeft, evenals beide Lucky Stars die worden geselecteerd op de trekking van dinsdag of vrijdag, hebben recht op hun aandeel in de miljoenenprijs. Als je met een systematische vorm speelt, kun je meerdere keren en in meer dan één prijsdivisie op hetzelfde ticket winnen, wat leidt tot grotere verdiensten! Bovenop de jackpotprijs zijn er nog eens 12 tweede plaats prijzen in elke trekking!

Mis de EuroMillions Superdraws niet
De EuroMillions Superdraw is een van de spannendste trekkingen van het jaar! Superdraws vervangen de reguliere EuroMillions-tekening en hebben een groot verschil: een startbedrag van maar liefst € 100 miljoen!

De data voor de Superdraws worden van tevoren niet bekend gemaakt, maar zodra ze bekend zijn breekt er overal ter wereld enthousiasme uit! Het enige wat je hoeft te doen is kiezen uit vijf hoofdnummers en twee Lucky Stars en je hebt een kans om de Superdraw jackpot te winnen, die kan oplopen tot € 190 miljoen. Als dit niet wordt geclaimd, blijft de jackpot vier keer zo hoog. Als de jackpot daarna nog steeds niet is gewonnen, rolt het prijzengeld naar beneden en wordt het verdeeld onder de winnaars van de volgende hoogste prijsklasse.

De laatste Superdraw vond plaats op 21 september 2018 en bestond uit een startende jackpot van € 130 miljoen. Drie trekkingen later won een enkele persoon in Zwitserland de hele prijs ter waarde van € 162.403.002.

Oostenrijks’ ÖsterreichBonus en andere loterijen

Wanneer u kaarten koopt voor EuroMillions Oostenrijk doe je automatisch mee met een aanvullende verloting, de Österreich Bonus. Deze extra verloting, alleen beschikbaar in Oostenrijk, kent een prijs van € 100.000 toe aan elke trekking.

Loterijtrekkingen maken ook deel uit van het spel wanneer je El Millón en EuroMillions My Million speelt, die allemaal een fantastische belastingvrije prijs van € 1 miljoen bieden! Daarnaast organiseert de loterij van tijd tot tijd een speciale European Millionaire Maker-loterij. Spelers die Oostenrijk EuroMillions-tickets kopen, nemen ook deel aan deze spannende Europese loterij.